Aanmelding brugklas

Landelijke aanmeldweek middelbare scholen
25-31 maart 2024

Heeft uw zoon/dochter een keuze gemaakt en wilt u hem/haar aanmelden op het Dorenweerd College? Dat vinden we ontzettend leuk!

Aanmelden kan digitaal via het programma 'Leerlinq', zie de paarse link naar 'Aanmeldformulier Dorenweerd College' onder deze aandachtspunten.

  • Voor het invullen van het formulier op Leerlinq dient u een inlogaccount aan te maken. Hieronder treft u een instructiefilmpje en nog een belangrijke tip voor het opstarten van het aanmeldformulier aan.
  • Heeft u nog geen adviesformulier wacht u dan met het verzenden van uw aanmelding, aanpassen kan zolang u het formulier nog niet is ingediend.
  • In het formulier wordt verwezen naar ons privacyregelement

Aanmeldformulier Dorenweerd College (Leerlinq)

Uiterlijk vrijdag 5 april ontvangt u van ons een bevestiging of de aanmelding in goede orde is ontvangen. Hierin zullen wij u ook nader informeren over de vervolgstappen inzake de toelating en plaatsing van uw zoon/dochter. 

Hieronder kunt u een algemene instructievideo over de aanmelding via Leerlinq raadplegen.

 

Let op! Nadat u 'schooljaar 2024-2025' geselecteerd heeft dient u ook nog op de vestigingslocatie Dorenweerd College te klikken, dan pas start het digitale aanmeldformulier.

Daarnaast willen wij u graag adviseren om voorafgaand aan het aanmelden alvast het BSN nummer van uw kind paraat te hebben en het schooladvies (en eventuele andere belangrijke documenten) gedigitaliseerd beschikbaar te hebben zodat u de aanvraag in één keer af kunt handelen. 

Voor meer informatie over toelating en plaatsing in onze brugklassen op het Dorenweerd College kijkt u op: toelating en plaatsing

Mocht u vragen hebben over de aanmelding dan kunt u een mail sturen aan: aanmelding@dorenweerd.nl