Open huis/ minilessen

Open huis (16 nov '22 & 16 feb '23)

Op woensdag 16 november 2022 en donderdag 16 februari  stellen wij onze deuren open voor leerlingen van groep 8 voor een kennismakingsactiviteit op onze school. Deze activiteit zal om 15.30 uur aanvangen en tot 17.00 uur duren. 

Aansluitend, van 17.00 tot 20.00 uur, is iedereen welkom om  onze school te bezoeken. Het avondprogramma is vrij toegankelijk. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden*. 

* I.v.m. corona kan  het zijn dat we onze aanpak onverhoopt  moeten wijzigen. Checkt u  daarom s.v.p. geregeld onze website voor de laatste actuele stand van zaken?

Minilessen (21 dec '22)

Woensdag 21 december hopen wij weer als vanouds fysieke minilessen voor groep 8 leerlingen te kunnen organiseren, zodat zij een beeld kunnen krijgen van hoe het is om les te krijgen op het Dorenweerd.
Wilt u of uw zoon/dochter nu alvast een beeld krijgen dan kunt u enkele opgenomen online minilessen van afgelopen jaar terugkijken. Dit kan op de webpagina met onze levende plattegrond als u op deze pagina naar beneden scrolt ziet u vanzelf de icoontjes die leiden naar de opgenomen minilessen. 

Verder kunt u ook via google maps door ons gebouw 'wandelen'.