Open Huis

donderdag 16 februari '23

Donderdag 16 februari stelt het Dorenweerd College haar deuren, voor de 2e keer, open voor geïnteresseerde leerlingen en hun ouders/verzorgers. Ons 1e Open Huis was 16 november 2022. De insteek en opzet van beide data is gelijk. Het 'Open Huis'-programma  bestaat uit 2 onderdelen.: de Dorenweerd Experience Quiz (voor leerlingen) en aansluitend onze Open Avond (voor iedereen). Hieronder leest u meer infromatie over beide programma-onderdelen en het parkeren rondom onze school. 

Dorenweerd Experience Quiz (DEQ)

15:30-17:00 uur - alleen voor leerlingen (aanmelden noodzakelijk)!
Houd jij van een uitdaging, spelletjes spelen, samenwerken, spanning, humor en bovenal: gezelligheid? Dan heeft het Dorenweerd College iets voor jou: de DEQ! De Dorenweerd Experience Quiz. Ga de strijd aan tegen andere leerlingen en ga voor de felbegeerde beker die te winnen is.
Je geeft je individueel op via onderstaande link. Er komen meerdere onderwerpen aan bod, dus er is altijd wel een onderwerp waar jij iets over weet!

Let  op: 
Het animo om deel te nemen is hoog en het aantal plekken is beperkt tot 120 leerlingen.
Meld uw zoon/dochter z.s.m. aan om teleurstelling te voorkomen!

P.s: Dit is dezelfde quiz als die van 16 november jongstleden en is alleen bedoeld voor leerlingen die de quiz nog niet hebben gespeeld!.

-> Informatie en aanmelden DEQ

 Voor wie:        leerlingen van groep  7/8 
 Wanneer:     donderdag 16 februari 2023
 Waar:      aula Dorenweerd College
 Tijd:     15.30 - ca. 17:00 uur
 Aanmelden    DEQ Forms-link


Open avond

17:00-20:00 uur - vrij toegankelijk voor alle ouders & leerlingen (aanmelden niet nodig)
Aansluiteind is onze school voor iedereen vrij toegankelijk. Doel van deze open inloopavond is om, in eigen tempo, een beeld te krijgen van ons gebouw, de aangeboden studierichtingen/vakken en kennis te maken met de vakdocenten op het Dorenweerd College.

Aanmelden voor de vrije inloopavonden is, vooralsnog niet nodig. In verband met Corona kunnen wij echter genoodzaakt worden om ons programma en aanpak aan te passen aan de dan geldende regels. Voor de meest actuele informatie verzoeken we u om onze website s.v.p. in de gaten te houden! 

Kom als het kan op de fiets!

Toch met de auto? Het aantal parkeerplekken bij onze school is helaas beperkt.

Let op! Op de Dalweg mag aan beide zijden niet geparkeerd worden.  
Vrij parkeren kan op de Beethovenlaan en bij basisschool het Dorendal (na schooltijden) en bij het winkelcentrum aan de Mozartweg.